BASF Türk İzmir Ofis Projesi

BASF Türk İzmir Ofis Projesi

2022 | İzmir, Türkiye

Resim galerisi

Ofis Tasarımında Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada:

Tarkett Turkey olarak, öncü zemin çözümlerimizle BASF Türk İzmir ofisi projesinde imza attık. Kullanılan Desso Fuse Create karo halılar ve ID Inspiration Loose Lay pvc planklar, ofis tasarımında estetik ve fonksiyonellikte yeni bir dönem başlatıyor.

Desso Fuse Create karo halılar, ofis tasarımında renk geçişleri ve desen uyumu ile öne çıkarken, ID Inspiration Loose Lay pvc planklar ise serbest döşeme kolaylığı ve dayanıklılığı ile göz dolduruyor. Tarkett ürünleri, yüksek kalite, sürdürülebilirlik ve kolay bakım avantajlarıyla öne çıkarken, mimarlara sınırsız zemin tasarım alternatifleri sunuyor.

BASF Türk İzmir ofisi projesinde kullanılan Tarkett ürünleri, ofis tasarımı ve mimarisi konusunda ilham veriyor. Estetik ve fonksiyonellik bir araya geldiğinde, ortaya harika ve göz alıcı çalışma ortamları çıkıyor. Tarkett Turkey, ofis tasarımında güvenilir bir partner olup, mimarların tercihi olmaya devam ediyor.

 

Ofis Alanları için Zemin Çözümleri

Bu referansta kullanılan başlıca ürünler : 

Desso Fuse Create: İlham veren bir zemin yaratmak için iki zıt rengi kombine edebilen DESSO Fuse Create, geçiş halısını tamamen yeni bir şekilde sunuyor. Sonuç o kadar değerli ki, Red Dot Ödülü “Ürün Tasarımı” ile onurlandırıldı. 

ID Inspiration Loose Lay: Uygulaması ve sökülmesi kolay olan iD Inspiration Loose-Lay, patentli kaymayı önleyici tabanı sayesinde zemine mükemmel şekilde yapışır ve kolayca uygulanır. Hızlı montaj ve kullanım kolaylığı için tasarlanan bu koleksiyon, güvenilir ve hızlı bir renovasyon projeleri için de idealdir.  Yumuşak renklerden oluşan renk paletleri ve en kaliteli malzemeler ile uzun bir kullanım ömrü vaat etmektedir. 36 zarif ve şık ahşap, mineral ve sanatsal tasarımlardan oluşan geniş yelpazesi ile iD Inspiration Loose-Lay, modern ve düzenli bir tarza sahip şık iç mekanlar yaratmak için idealdir.

Önerilen Koleksiyonlar

Hakkında

BASF Türk'ün İzmir Bornova'da yer alan modern ofisi zemin kaplamalarında Tarkett ürünlerini seçti

Tasarımcı / Mimar

Mimaristudio

Müteahhit

Oğuz Beyazıt Mimarlık

Bina Sahibi

BASF Türk

Segment

Kategoriler