iD Click Ultimate modular vinyl collection | campaign page header

iD Click Ultimate

Doğal tasarımlar ve üstün performans.

Hepsine sahip olun

İyi şeylerin her zaman bir taviz ile geldiği yönündeki yaygın inanışı sorgulayan Tarkett, Tarkett iD Click Ultimate serisini sunar. Vinilin pratik faydalarını taş ve ahşap gibi doğal malzemelerin ihtişamlı ve etkileyici özellikleri ile birleştiren bir sert zemin kaplama çözümü hayal edin. Lekelere, darbelere, hatta suya karşı dayanıklı gösterişli bir meşe zemin. Ya da saatler içinde monte edilebilen, ancak uzun yıllar boyunca ağır kullanıma karşı dayanıklı olan, orijinalinden ayırt edilemeyen, kireçtaşından yapılmış bir koridor hayal edin. Nerdeyse duyulamaz derecede akustik niteliklerle, sert topukları yumuşak dokunuşlarla susturur.

Bunu hayal edebiliyor musunuz? 
Kesinlikle. Biz de bunu yaptık. Tarkett iD Click Ultimate ile hepsine sahip olabilirsiniz.

Rakipsiz Ahşap ve Taş tasarımlar

Harika budaklı ve hareli ahşap plakalardan doğal taş karolara, en ince ayrıntısına kadar yeniden yaratıldı... Dijital baskı teknolojimizin sunduğu kaliteyi ve neredeyse sonsuz tasarım seçeneklerini gördüğünüzde seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

Naturals

Naturals tasarımlarımız için ahşap ve taş gibi yüksek kaliteli doğal hammaddeler titizlikle tedarik edillir ve dijital olarak taranır. Doğal dünyanın gerçek çeşitliliğini tüm ihtişamıyla yansıtmak için dijital baskı teknolojisine sahip modüler vinil zemin kaplamalarımız, tekrarlanmayan desenler ve ultra mat bir yüzey koruması ile yüksek çözünürlüklü görüntüler sergiler.

Authentics

Authentics tasarımlarımız daha doğal bir görünüm için “Senkronize kabartma” teknolojisi ile oluşturulmuştur. Bu teknoloji, tamamen gerçekçi bir ahşap izlenimi veren
gerçekçi bir ahşap görünümü veren benzersiz bir yüzey kabartması yapmaktadır.      

Classics

Klasik gravür baskısı onlarca yıl boyunca zamana meydan okumuştur. Bu koleksiyonda tasarımcılarımız, iyi hissettiren iç mekanlar geliştirmenize yardımcı olmak için en beğenilen malzeme ve renk uyumlarımızı seçtiler.                         

.

Yeni iD Click Ultimate koleksiyonunu keşfedin

iD Click Ultimate 30

iD Click Ultimate, sert yüzey zemin kaplamalarını bir üst seviyeye taşır. Artık ahşap ve taşın görünümünü, hissini ve gücünü lüks vinil karoların tüm avantajlarıyla birleştirebilirsiniz. Konut projeleriniz için lütfen iD Click Ultimate 30'u keşfedin.

iD Click Ultimate 55-70

Yeni iD Click Ultimate ile göz alıcı, ilham verici ve davetkâr alanlar oluşturabilirsiniz; aynı zamanda doğal ve otantik görünen ve çevreye saygılı vinil zeminler yoğun kullanım için de idealdir. Bırakın size ilham versin. Lütfen iD Click Ultimate 55-70 ürününü keşfedin.

En yüksek performans

Mükemmel desenlerin ardından kusursuz bir işlev gelmelidir. iD Click Ultimate, üstün dayanıklılığı, benzersiz ses emme değeri, kolay döşenebilme ve suya dayanıklılık özellikleri ile bunu tam anlamıyla sunar.

1. TEKTANIUM™ PU kaplama: benzersiz bir dayanıklılıkla korunan ultra mat yüzey.

2. Kısmen Dijital Baskı Teknolojimizle oluşturulan geniş tasarım yelpazesi, yüksek çözünürlüklü grafikler ve yüzey kabartması da dâhil olmak üzere çok çeşitli tasarım olasılıkları sunar ve mükemmel özelleştirme seçenekleriyle daha da genişletilebilir.

3. RCC+ teknolojisi, SPC zemin kaplamasını bir üst seviyeye taşır. Son teknoloji ko-ekstrüzyon üretim süreciyle mümkün olan gelişmiş
Rijit Kompozit Çekirdek+ teknolojisi ile üstün dayanıklılık ve stabilite sunar. Üç katmanlı yapısı ve dikkatlice tasarlanmış formülü, ağır trafiğe karşı benzersiz bir direnç ve olağanüstü boyutsal stabilite sağlar.

4. Soundblock teknolojisine sahip akustik taban 19dB darbe gürültüsünü emer.

5. GenClick® kilitleme sistemimiz, RCC+'nın suya dayanıklı özellikleriyle birleştirildiğinde su geçirmez bir ürün oluşturur ve beş günden uzun süreyle sızıntı olmadan suya dayanabilir. 

Sürdürülebilirlik

Bize ilham veren çevreye ve doğal dünyaya saygı, gelişim ve inovasyon çabalarımızda her zaman itici bir güç olacaktır. Üretimimizin sadece AB'de yapılmasıyla daha da düşük emisyon, daha da iyi döngüsellik ve tüm faaliyetlerimizde sürdürülebilirliği daha da ileriye taşımaya devam ediyoruz.

.

Resim galerisi