Red Dot Tasarım Ödülleri 2020:  Futurity ve iQ Surface olağanüstü tasarım kaliteleri ile ödül aldı!

Red Dot Tasarım Ödülleri 2020: Futurity ve iQ Surface olağanüstü tasarım kaliteleri ile ödül aldı!

16 Nisan 2020

“Red Dot”, iyi tasarım için en çok aranan kalite onaylarından biri olarak uluslararası alanda farklılaşmıştır.

Homojen vinil koleksiyonumuz iQ Surface ve yeni Desso karo halı koleksiyonumuz Futurity, her biri prestijli Red Dot ödülünü eve götüren olağanüstü tasarım kaliteleri ile öne çıktı.

 

 

iQ Surface

Tarkett'in homojen vinil serisi olağanüstü tasarım kalitesi ile Red Dot ödülüne layık görüldü. Tasarım ve mimaride yaratıcılığın kilidini açan bu koleksiyon, Tarkett'in en ikonik ürün ailelerinden birinin potansiyelini büyütüyor. Note Design Studio, bu koleksiyonda renk, stil veya anlatıya göre uyumlu bir şekilde kombinlenebilen beş renk hikayesi geliştirmek için Tarkett ile işbirliği yaptı.

Son kullanıcıyı olduğu kadar tasarımcıyı da güçlendiren sınırsız etkileyici renk palet ile koleksiyon "tüm odayı giydirmek" için oluşturuldu ve zeminlere, duvarlara ve mobilyalara uygulanabiliyor. iQ Surface, Tarkett’in dayanıklılık, sürdürülebilirlik ve uygulama kolaylığı imzasını taşır. Yıllarca kullanımdan sonra, yeni nesil malzemeler üretmek için geri dönüştürülebilir.

Futurity

Yeni Desso karo halı serisi, yeni "Yenilikçi Ürünler" kategorisinde iyi tasarım kalitesi nedeniyle Red Dot ödülüne layık görüldü. Geri dönüştürülmüş ham maddelerden esinlenen ve güzel dünyamıza ve değerli kaynaklarına bir övgü olarak tasarlanan Futurity, Tarkett'in çevre bilincine olan bağlılığını gözler önüne sererek ham ürünleri kendilerini anlatmaya davet ediyor.

Engebeli görünümü ve hissi, geri dönüştürülmüş ipliklerin preslenmiş yığınlarından esinlenmiştir. Gerçekten de, Futurity'nin tasarım ve renk kombinasyonlarının rastgele doğası, Tarkett'in Hollanda Waalwiijk'teki halı geri dönüşüm tesisinden iplik tüyü dahil olmak üzere kullanılmış malzemelerin geri dönüşüm sürecine doğrudan atıfta bulunur. Futurity, Haziran 2020'den itibaren satışa sunulacak.