Yeni Aquasens ıslak oda çözümü yenileyici bir duş deneyimi sunuyor.

Islak Alanlarda Değişim: Aquasens ile Yeniden Tasarlayın

Güvenlik ve konfor için tasarlanmış ıslak oda çözümleri

Güvenli ve konforlu ıslak alanlar için ıslak oda zemin ve duvar çözümleri

Yenilenen ıslak oda serilerimizle hastalar ve sakinler için konforu, güvenliği ve iyiliği artırın. Şık ve doğal tasarımlara sahip bu eksiksiz çözüm; yangına dayanıklı duvarlar, kaymaz ve su geçirmez zeminler, hijyenik bir ortam sağlayan tam aksesuar ve kurulum araçları seti sunar. Yılların uzmanlık bilgisiyle desteklenen bu çözümler, doğayla uyum içinde olan ve yaşam kalitesini artıran alanlar yaratmanıza yardımcı olur.

Duş sırasında konforu artıran tasarımlar

Refahı artıran ve doğanın iyileştirici gücünü yansıtan ıslak alanlar inşa ederek doğayla ve dış dünyayla yeniden bağ kurun.

Keşfedin:​

  • Doğanın özünden ilham alan 64 tasarımdan oluşan geniş bir renk paleti.
  • Zarif bir bitiş için şık aksesuarlar.
  • Onaylı demans dostu tasarımlar.

Rahatlatıcı bir deneyim için XXL etkileyici tasarımlar

3 panoramik XXL dekor, rahatlamayı destekleyen ve kullanıcılar için esenlik hissi yaratan sürükleyici bir deneyim sunar.

Dekorların sonsuz ve kesintisiz tekrarı için yatay montaj gereklidir. (35 m uzunluğa kadar)

İlham Alın

Mekanınızda keyifli ıslak odalar yaratmanıza yardımcı olmak için tasarım ekibimiz, "Karıştır & Eşleştir" rehberimizde bulabileceğiniz birçok hazır tasarım önerisi hazırladı.

Güvenli, hijyenik ve huzur verici ıslak odalar inşa etmek

 

Hastaların, personelin ve sakinlerin ıslak alanları günlük olarak kullanmasını keyifli ve güvenli bir deneyim haline getirmek için Aquasens, duş alanları ve ıslak mekanlar için entegre bir çözüm sunar.

  • Kaymaz zeminler: C sınıfı yalınayak, R10 ayakkabılı.
  • Geniş güvenlik yüzeyi seçenekleri: çiviler, kavrama parçacıkları veya kaymaz kabartmalar.
  • Özel kabartmalar ve PU korumaları sayesinde leke tutmaz ve kolayca temizlenir.
  • Bakterilere karşı yüksek direnç: ISO 846'ya göre test edilmiştir, bakteri üremesini engeller.
  • Daha az birleşim, kaplama ve sıcak kaynak işlemlerini kolaylaştırır.

Tamamen su geçirmez ortamlar​

 

Tamamen su geçirmez bir ıslak oda oluşturmak karmaşık olabilir. Köşeler, eşikler, borular ve drenaj, genellikle nem ve kirin girmesine neden olan boşluklar oluşturur. Bu nedenle, ayrıntılı bir çözüm en iyi sonucu verir.

Tarkett, ıslak alan tasarımı konusunda geniş bir deneyime sahiptir. Duş ya da ıslak mekanınızı mükemmel su geçirmez ve hijyen sağlayan yüzeylerle korumanıza yardımcı olabilir.

       

Avrupa'da üretilen sürdürülebilir bir çözüm

Aquasens koleksiyonları, Tarkett ekipleri tarafından eko-tasarımlı olarak geliştirilmiş ve Avrupa'daki tesislerimizde üretilmiştir. Bu da sürdürülebilir ve ileri düzey bir ürün yelpazesi oluşturulmasını garanti altına alır. Her koleksiyon, düşük karbon ayak izi ve yeşil bina sertifikasyonlarına katkı sağlama potansiyeli ile titizlikle tasarlanmıştır.

Koleksiyonları keşfedin

Aquarelle Wall Hfs

Islak alanlarda kullanıma uygun, su geçirmez ve yangına dayanıklı PVC duvar kaplamaları çeşitli yumuşak renkler ve doğadan ilham alan tasarımlarla sunulmaktadır.

AquaMultisafe

Islak alanlar için özel kaymaz yüzeye sahip PVC zeminler; ahşap, beton, mermer ve terrazzo gibi çok çeşitli gerçekçi tasarımlarda mevcuttur.

Granit Safe T.

Islak alanlar için zımparalanmış, kaymayı önleyici parçacıklara sahip son derece dayanıklı bu güvenlik döşemesi granitten ilham alan desenler ve yumuşak renk seçenekleriyle sunulmaktadır.

Granit Multisafe

Islak alanlarda kayma riskini önlemeye yardımcı olan çıkıntılı kaymaz PVC zemin, son derece dayanıklı olup farklı yumuşak renk alternatifleriyle sunulmaktadır.

Islak Oda Aksesuarları

Su geçirmez ve hijyenik bir yüzey için tüm araç ve aksesuar çözümlerini keşfedin.

Kaynak Kordonları

Kaynak kordonları koleksiyonumuz, ıslak mekanın yerinde sabitlenmesine yardımcı olur ve su geçirmezliğini sağlar.

İLHAM ALIN