Barut Kemer Otel

Barut Kemer Otel

2023 | Antalya, Türkiye

Resim galerisi

Seminer, toplantı salonları, otel odaları gibi alanlarda göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktörler ses yalıtımı ve akustiktir. Akustiği ve ses yalıtımı başarılı olan alanlar, toplantı kalitesini ve ortamın refahını artırır. Tarkett SoundMaster tabanlığı ile tam olarak bu ihtiyaçlara cevap veriyor ve akustik ve yalıtımda üstün bir performans sağlıyoruz.

Türk Turizminin 50 yıllık otel markası olan Barut Otel'de yüksek ses yalıtımı ve kaliteli akustiği seminer, konferans ve davet salonlarında sağlayarak müşterilerine kusursuz bir deneyim yaşatabilmek adına tercihini tasarım ve kaliteden yana kullanarak DESSO Salt ve DESSO Rock ürünleriyle balo ve davet salonunda üstün ses performansını ve harika tasarımı yakaladı. 

DESSO Salt ve Rock ürünleri tasarımlarınızı zenginleştirmekle kalmaz; harika bir akustik, ses yalıtımı ve uzun ürün ömrü sunar.

Otel Konferans ve Etkinlik Alanları için Zemin Çözümleri

  • 12 modern renk seçeneği
  • İsteğe bağlı %100 geri dönüştürülebilir DESSO EcoBase taban
  • İsteğe bağlı SoundMaster akustik taban
  • Kolay Temizlik ve Bakım

Önerilen Koleksiyonlar

Hakkında

Türk Turizminin 50 yıllık otel markası olan Barut Otel'in Kemer şubesi, balo ve toplantı salonunda DESSO Salt & Rock halılarımızı tercih etti.

Segment

Kategoriler