Ofis Alanları Zemin Kaplama Çözümleri

Ofis Alanları Zemin Kaplama Çözümleri

Günümüzün çalışma alanları için sürdürülebilir zemin kaplamaları

Günümüzün çalışma alanlarını tasarlamak giderek daha karmaşık hale geldi. İnsanların çalışma şekli değişiyor ve ofisten beklentiler de değişiyor. Çevre dostu ve çok işlevli günümüzün işyerleri konfor, yaratıcılık ve refah sağlamalıdır.

Tarkett olarak, kullanıcılara ilham vermenin yanı sıra onları rahatlatabilecek çevik çalışma ortamlarına olan ihtiyacın bilincindeyiz. En son kullanıcı araştırmalarının rehberliğinde, çalışan üretkenliğini destekleyen ve işyeri refahına katkıda bulunan sürdürülebilir zemin kaplamaları üretiyoruz.

Sürdürülebilir zemin döşemesi

Sürdürülebilir bir çalışma alanı yaratmak, doğru çevre dostu zemin kaplamasını bulmakla başlar. Tamamen geri dönüştürülebilir halı karolarımız gerçek anlamda döngüseldir ve etkileyici derecede düşük döngüsel karbon ayak izine sahiptir; biz de bunu daha da küçültmek için sürekli olarak çalışıyoruz.

Ofislerde refah

Tarkett'te ofis zemin kaplama çözümlerimiz insanların sağlığı ve refahı göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Çalışma alanında refahın iyileştirilmesinin üretkenliği arttırdığı, morali arttırdığı ve hatta personelin şirkete bağlığının artığını göstermiştir.

Tasarımcılarımızla Birlikte Yaratın

Zemin kaplaması söz konusu olduğunda kişiselleştirme giderek daha önemli hale geliyor. Tasarımcılarımızın deneyimi ve uzmanlığıyla, zemin tasarımınızı eskizden spesifikasyona yükselterek ticari iç mekan projenizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olabiliriz.

Çalışma Alanı için önerilen zemin kaplamaları

Karo Halılar

DESSO karo halıları, çağdaş net çizgiler, minimalist estetik ve canlı renk paletleriyle ayırt edici bir Avrupa tasarımına sahiptir. Döngüsellik göz önünde bulundurularak tasarlanan EcoBase tabanlı halı karo koleksiyonlarımız %100 geri dönüştürülebilir ve etkileyici derecede düşük döngüsell karbon ayak izine sahiptir; çevreye etkimizi daha da küçültmek için sürekli çalışıyoruz.

Lüks Vinil Karolar

Lüks vinil karolarımız ve planklarımız geniş bir desen, renk yelpazesi, dayanım seviyesi ve kurulum formatı yelpazesinde sonsuz yerleşim olanaklarıyla tam tasarım özgürlüğü sunar. Kolay bakım özelliği ile aşınmalara, çizilmelere ve lekelere karşı ekstra direnç için özel yüzey koruma sistemlerimiz ile işlenmiştir.

Lamine Parke

Doğal ahşap, doğal dünyayı yansıtan malzemelerin artan popülaritesini yansıtarak, iç mekanlarda harika bir dış mekan hissi uyandırır. Güzelliği, gücü ve karakteri her türlü iç mekana özgünlük ve sıcaklık katar. Klikli kurulum sistemi ile donatılmış Lamine parkelerin uygulaması da kolaydır ve kullanıma hazırdır.

Hayata geçmiş fikirler

Başkalarının ofis projelerinin bir parçası olarak ofis zemin kaplama çözümlerimizi nasıl kullandıklarını görün.

Sundbyberg, Stockholm'deki İsveç Vergi Dairesi'nin yenilenmesinde kullanılan DESSO Linon ve Essence karo halıları

Önerilen koleksiyonlar

DESSO ve Patricia Urquiola: Yüksek teknolojili grafik yumuşaklığının dünyasına adım atın

Patricia Urquiola'nın tanıtıma ihtiyacı yok. Neşeli ve şiirsel ama aynı zamanda detay odaklı ve pragmatik olan onun önemlilik ve tasarım süreçlerine yaklaşımı yenilikçi ve şakacı bir maceracıdır. Dokuma kumaşlardan ilham alan Patricia Urquiola, bu yeni DESSO karo halı koleksiyonunu triko ve yünlülerin etkileyici detayları ve davetkar yumuşak nitelikleriyle birleştirdi.

Fuse Landscape: Renklerde bir yolculuğa çıkın

Fuse Landscape koleksiyonu, esnek, çok işlevli çalışma alanları yaratmak için iç mekanları akıcı geçişlerle renk alanları olarak hayal ediyor. Tamamlayıcı renk tonları ve dokular, doğal olarak daha iyi çalışan, zahmetsizce güzel alanlar için organik olarak birbirleriyle karışır.

DESSO Desert: Her zaman göz kamaştıran, zahmetsiz tasarım

Tasarımcılarımız her zaman popüler olan DESSO Desert koleksiyonumuzu yeniledi. Mevcut nötr ve vurgulu renkleri bir araya getiren yeni yumuşak renk tonlarından oluşan daha geniş bir yelpazeye sahip olan DESSO Desert'in yeniden tasarlanmış paleti, yaratıcı ifade için birden fazla kombinasyon sunar.

iD Square: Modüler PVC

iD Square, piyasadaki en geniş tasarım ve renk seçeneklerinden birini sergiliyor. Benzer kalınlıklar (yükseklik farkı < 2,5 mm) ve uyumlu tasarımlar sayesinde Desso Halılarla kolayca kombinlenerek mükemmel uyum sağlanır ve kusursuz geçişler sağlanır.