Covid-19 sonrası ofislerde sosyal mesafe ve yönlendirme zeminleri

Ofise güvenli dönüş

COVID-19 sonrası ofisler için çözümler

Dünya COVID-19 sokağa çıkma yasaklarından çıkmaya başladıkça işletmeler ekonominin yeniden açılmasını çalışanlarının sağlığı ve refahı ile dengelemeye çalışıyorlar. Zeminler, ofise dönüşün getirdiği bazı önemli zorluklarla başa çıkmada önemli bir rol oynuyor. Doğal olarak, bu, ofislerde yönlendirme ve bölgelemeler ile sosyal mesafe oluşturmayı kapsıyor ve işyeri güvenliğini optimize ederken aynı zamanda sağlıklı ve samimi bir ofis ortamı sağlıyor.

Koronavirüs sonrasındaki kısa, yakın veya uzun vadeli iş yeri politikanız ne olursa olsun, Tarkett ekibi yardım etmek için burada. Sosyal mesafeli çalışma alanı planı tasarımı ve ilhamının yanı sıra online sunumlar yaparak için pratik danışmanlık sağlıyoruz.

Çalışma alanlarını yeniden şekillendirmek: Ofise dönüş

Çalışma alanlarını yeniden şekillendirme serimizin ilk bölümünü keşfedin: işverenleri, belirleyicileri ve yüklenicileri ofise geri dönüşte desteklemek için bir rehber koleksiyonu; kısa, orta ve uzun vadeli.

Ofislerde Bölgeleme & Yönlendirme

Zeminler, net ve esnek bölgeler oluşturarak, çalışanlarınızın ve ziyaretçilerinizin sosyal mesafeyi korumasına ve ofiste en uygun yön bulma yöntemini sağlayarak güvenli kalmasına yardımcı olarak sağlıklı ve samimi bir iş yerine katkıda bulunmada önemli bir rol oynayabilir.

DESSO Icons karo halıları

DESSO Icons ofis yönlendirme okları ile çalışanlarınız ve ziyaretçileriniz için makul, esnek ve basit bir rehberlik sunan güvenli ve kolay bir yönlendirme yöntemine sahip olabilirsiniz.

Tasarım danışmanlığı & zemin planı tasarımı

Ofislerin, yeterli yönlendirme ve ofis bölgeleme önlemleri ile donatılması, iş yeri güvenliği için kritik öneme sahiptir. Tabelaları zemine gömerek, çalışanlara ofiste nasıl gezileceğini ve sosyal mesafeyi nasıl koruyacağını net, sürekli ve görsel olarak hatırlatır.

Karo halılar ve Lüks Vinil Karoları (LVT) ürünleri, renkler ve desenler açısından neredeyse sınırsız potansiyel sunar ve ayrı ayrı olarak veya birlikte kullanılabilir.

Tarkett'te tasarım ekiplerimiz, iç mekan planlamanızda size destek olmaya hazırdır. 

Temizlik & Bakım

Sokağa çıkma yasaklarından sonra doğru temizlik ve bakım protokolleri sağlıklı bir iş yeri yaratmaya katkıda bulunur ve ikinci bir koronavirüs dalgasını önleme yolunda çok önemlidir. Zeminler söz konusu olduğunda, halı ve LVT farklı avantajlar sunar.

Halının süpürülmesi kolaydır ve herhangi bir ek temizlik maddesine ihtiyaç duymaz. LVT gibi pürüzsüz zeminlerin de silinmesi kolaydır. Her iki seçenek de, daha önceki normal temizlik protokollerinden daha zorlu koşullarda bile zamanından önce bozulmayacaktır.

Temizlik ve bakım kılavuzlarımız her ürünün koleksiyon sayfasında bulunabilir.

İç Mekan Hava Kalitesi

Temiz hava için global hareket hiç bu kadar acil olmamıştı. Harvard Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, uzun vadeli hava kirliliğine (partikül madde (PM) veya ince toz) maruz kalmada sadece küçük bir artışın Covid-19 ölüm riskini önemli ölçüde artırdığını belirlediler.

Zeminler söz konusu olduğunda, DESSO Airmaster'ın ince tozları yakalama ve tutmada pürüzsüz zemin çözümlerinden sekiz kat daha etkili olduğu ve diğer standart halılardan dört kat daha iyi olduğu kanıtlanmıştır.

Fotoğraf galerisi