DESSO AirMaster koleksiyonunun sergilendiği, sağlığa öncelik verilerek tasarlanmış modern ve renkli bir çalışma alanı.

DESSO AirMaster®

Classic, Earth, Sphere

DESSO AirMaster: Temiz Hava İçin Yenilikçi Koleksiyon

Tarkett, yaşam ve çalışma alanlarında hava kalitesini arttırmayı hedefleyen yeni ve geliştirilmiş DESSO AirMaster karo halı koleksiyonunu piyasaya sürdü.

DESSO AirMaster karo halıları; patentli teknolojisiyle ince tozları düz ve pürüzsüz zeminlere göre 8 kat, standart halılara göre 4 kat daha etkili bir şekilde yakalar ve tutar1. Bu özelliği sayesinde insan sağlığına ve çevreye katkı sağlayarak kirli havayı temizler ve bize temiz bir nefes alma alanı sunar.

DESSO AirMaster: Canlı Renk Paleti ve Modern Zemin Tasarımının Buluşması

Güncellenmiş Bir Renk Paleti

DESSO AirMaster koleksiyonu, 9 zengin ve 9 güzel nötr renk tonunun bir araya geldiği güncellenmiş bir palet sunar. Her bir renk seçeneğinin 3 farklı dokusu vardır. Classic'in ince çizgilerini, Earth'ün dramatik derinliğini ve Sphere'in tonal dokusunu yansıtarak, doku çeşitliliğini ifade eder. Bu üç tasarım; tek başına etkileyici bir şekilde kullanılabilirken, odaların veya alanların içinde mekanı farklı bir boyutta genişletme, (mekan içinde mekan yaratma) yönlendirme yapma ve desen oluşturma gibi iddialı kat planlarını hayata geçirmek için bir araya da getirilebilir.

DESSO AirMaster Classic, Earth ve Sphere karo halı koleksiyonlarının uyumlu renk paleti

AirMaster Classic

AirMaster Classic'in doğrusal tasarımı, her odaya veya çalışma alanına derinlik ve perspektif katarken, aynı zamanda mekana belirginlik kazandırır.

AirMaster Earth

Gösterişli siyah iplik ipliği, ton rengi ve düzensiz organik deseniyle Earth; etkileyici bir derinlik ve dokunsallık sunuyor.

AirMaster Sphere

El yapımı, rustik hissi ve zarif tonları ile Sphere; modern ofis ortamlarına sıcaklık ve dokunuş ekliyor.

İç Mekan Hava Kalitesi

Yaşayan ve nefes alan dünyada, yaşayan ve nefes alan bireyler olarak çevremizin ve sağlığımızın farkındayız. Tarkett olarak, soluduğumuz havanın korunmasının önemini anlıyoruz. İnsan ve çevre sağlığını iyileştirmeyi hedefleyen AirMaster ürünümüz; bu bilincimizi yansıtarak, insanlar ve çevre için iyi bir zemin kaplama oluşturma taahhüdümüz Tarkett İnsan Odaklı Tasarım'ın bir örneğidir. Bu taahhüdü ürünlerimize dahil etmekten gurur duyuyoruz.

Doğal bir ortamda nefes alabilmenin, kapalı alanlardaki hava kalitesinin ve Tarkett'in stratejisinin ne kadar önemli olduğu orta

Sürdürülebilirlik Taahhüdümüz

On yılı aşkın bir süre önce, hedeflerimizin merkezine döngüselliği yerleştirme taahhüdünde bulunduk. Döngüsel karbon ayak izimizi azaltmaya yönelik sürekli çabalarımızın bir parçası olarak, daha önce petrol bazlı içerikten oluşan temel bileşenin yerini alan yeni bir biyo bazlı bileşenle geliştirilmiş  EcoBase tabanı sunmaktan gurur duyuyoruz.

DESSO Carpet tiles are composed of yarn and EcoBase backing that can be taken apart for recycling

Dairesel Karbon Ayak İzimiz

Karo halı koleksiyonlarımızın her birinin yaşam döngüsü boyunca üretilen ve tasarruf edilen karbonu takip etmek amacıyla Dairesel Karbon Ayak İzini bağımsız uzman kurumlar yardımıyla hesaplıyor ve doğruluyoruz.

Kapalı döngü sistemimiz; karo halılarınızın önemli derecede düşük bir dairesel karbon ayak izi oluşturmasını sağlar2. Karbon ayak izimizi daha fazla azaltmak için ortaklarımız ve müşterilerimizle birlikte sürekli olarak çalışıyoruz.

DESSO AirMaster Classic, AirMaster Earth ve AirMaster Sphere karo halı koleksiyonlarının Dairesel Karbon Ayak İzi

TARKETT ile BAUX İş Birliği

Tarkett, duvar ve tavanlara yönelik sürdürülebilir akustik ses emici ürünlerde dünya lideri olan BAUX ile işbirliğine girdi.

BAUX ile yapılan özel bir renk serisi, akustik ahşap yünlü iç panelleri ve AirMaster'ın ince toz azaltıcı döşeme teknolojisini birleştiriyor. Bu, duvarlarınızın ve karo halılarınızın artık daha sağlıklı ve uyumlu bir çalışma ortamı oluşturmak için mükemmel şekilde uyum sağlayabileceği anlamına geliyor.3

Tarkett döşeme ve BAUX akustik duvarların kullanıldığı uyumlu renk paleti, iç tasarımıyla uyumlu iç mekan alanı oluşturuyor.

Resim Galerisi

1DESSO AirMaster® ile AirMaster® 090225-01 DF'nin standart düz zemin ve standart bukle dokuma halıya karşı GUI test raporuna dayanmaktadır. (ortalama değerler)

2S-P-11790 - DESSO AirMaster Classic, S-P-11675 - DESSO AirMaster Earth, S-P-11798 DESSO AirMaster Sphere, toplam karbon ayak izine dayalı olarak Bureau Veritas tarafından harici olarak doğrulanmıştır (Modüller A-D), kapalı döngü döngüsel geri dönüşüm senaryosu ile Çevresel Ürün Beyanı'na (EPD) göre 2 Dairesel Karbon Ayak İzi

3Tarkett ve BAUX bağımsız ve ayrı şirketlerdir. Tarkett, BAUX ürünlerini satmaz veya ticarileştirmez.