Açık bir ofis manzarasında halı döşeme

DESSO AirMaster Savera & Savera Shade

Çok Yönlü ve Pratik

Tarkett Human-Conscious Design™ yaklaşımının bir parçası olarak, insanların tüm potansiyellerine ulaşabilecekleri daha güvenli ve sağlıklı alanlar sunmayı amaçlıyoruz. DESSO AirMaster Savera ve Savera Shade koleksiyonları, işyerindeki zararlı ince toz parçacıklarını önemli ölçüde azaltmak için ilham verici ve esnek bir yol sunar.

Plank formatında sunulan standart - AirMaster serisinde bir ilk - DESSO AirMaster Savera ve Savera Shade, geleceğe uygun Zemin halı koleksiyonlarıdır: uyarlanabilir ve sürdürülebilir.

DESSO AirMaster Savera Halı döşeme resimleri kolajı

DESSO AirMaster: Clears the Air®

İşyerinde temiz havanın önemi göz ardı edilemez. Parçacık kirliliği veya ince toz olarak da bilinen parçacıklı madde (PM) adı verilen küçük, görünmez parçacıklar, evlerin ve iş yerlerinin hava kalitesinde belirleyici bir faktör oynar ve doğrudan sağlık riskleriyle bağlantılıdır.

AirMaster teknolojisi piyasaya sunulduğundan beri sayısız çalışma alanında ve zorlu laboratuvar testlerinde kendini kanıtlamıştır. DESSO AirMaster®'ın ince toz parçacıklarını yakalama ve tutmada pürüzsüz zemin çözümlerine (PM10) göre en az sekiz kat ve geleneksel halılara (PM10)2 kıyasla en az dört kat daha etkili olduğunu gösterdi.

Kanıtlanmış etkinlik

GUI Gold etiketi, sonuçların yalnızca bir kerelik performansa dayalı değil, bilimsel olarak da sağlam olmasını kanıtlamak için DESSO AirMaster'ın mükemmel ince toz yakalama performansının ölçüldüğü tekrarlanan 15 testin ortalamasına göre verilmiştir.

Bazı testler sırasında, DESSO AirMaster'ın ince tozları yakalama ve tutmada pürüzsüz zemin çözümlerinden 20 kata kadar daha etkili3 olduğu kanıtlandı.

Gold Plus etiketi, üç test kriterinde yüksek performans için verildi:

– Alerjisi olanlar için uygunluk

– Yüksek ince toz bağlama kapasitesi

– Düşük Uçucu Organik Bileşik (VOC) emisyon özellikleri4

Koleksiyonlar

DESSO AirMaster Savera

AirMaster Savera, Airmaster Savera Shade'in altı geçiş rengiyle mükemmel uyum sağlayan altı düz tondan oluşan bir palet içerir.

DESSO AirMaster Savera Shade

AirMaster Savera Shade, gölge başına iki döşeme çeşidiyle ifade edilen ince bir geçiş efekti sunar. Bir plankın daha açık bir renk geçişi vardır ve diğerinin daha belirgin, daha koyu bir geçişi vardır.

Tasarım İlhamı

Bununla birlikte, işlevsellik hikayenin sadece yarısıdır. Altı düz ton ve altı geçiş rengi olmak üzere sıcak ve soğuk tondan oluşan çok yönlü bir paletle tasarımcılar, hayal ettikleri etkiyi yaratmak için sınırsız kombinasyona sahiptir.

Çeşitli şekillerde monte edilen veya Tarkett'in Lüks Vinil Karoları ile kombine edilen AirMaster Savera hem yaratıcı hem de pratik zemin planları tasarlamak için mükemmeldir.

DESSO Airmaster Savera & Savera Shade Tasarım İlhamı

Sürdürülebilirlik

DESSO AirMaster Savera Sürdürülebilirlik Bilgileri

Resim Galerisi

1 Dünya Sağlık Örgütü Partikül madde için Hava Kalitesi yönergeleri, küresel güncelleme 2005.

2 GUI tarafından DESSO AirMaster® ile standart düz bir zemine ve standart yapılandırılmış bukle havlı halıya (ortalama değerler) karşı gerçekleştirilen testlere dayanmaktadır.

3 Ölçümler 80 cm ve 110 cm yükseklikte (solunum bölgesinde) yapılır.

4 AgBB değerlendirme planı 2010'a göre ve GUT emisyon kriterlerine uygun ISO 16000 test analizi.