DESSO Desert ticari karo halı koleksiyonu ile çalışma alanının yatay görüntüsü

DESSO Desert

Her zaman çarpıcı ve zahmetsiz tasarım

Tasarımcılarımız her zaman çok popüler olan DESSO Desert koleksiyonumuzu yeniledi. Zarif ve organik olan ürün tasarım değişmedi, ancak artık güzel ve etkili alanlar yaratmak için daha fazla renk seçeneğiniz var.

Doğadan ilham alan tasarımı ile DESSO Desert karo halı koleksiyonu ile modern ofis.

Desert, zarif katmanlı doğadan ilham alan tasarımıyla iç mekanlara geniş, açık alanlar hissi veriyor. Çölün dalgalanan kumları gibi, bu dokulu karo halı koleksiyonu, dingin bir zemin planı oluşturmak için iç mekan tasarımı ile oynamanıza izin verir.

DESSO Desert'ın iş yeri tasarımlarında yaratıcı ifade için sunduğu çeşitli renklerde üç görsel

Zenginleştirilmiş renk paleti

Desso Desert'ın renk paletine eklenen daha geniş yumuşak tonlar yelpazesi sayesinde  yaratıcı ifade için çok sayıda kombinasyon sunar.

DESSO Desert karo halı ile yeni yumuşak tonlara sahip organik çalışma alanı tasarımı

Gelişmiş taban seçenekleri

DESSO Desert, uygun fiyatlı ProBase tabanımızla standart olarak gelir. Geri dönüştürülebilir EcoBase tabanımızı eklemek, toplam koleksiyonu Cradle to Cradle® Silver seviyesinde sertifikalı, tamamen geri dönüştürülebilir hale getirir ve 2,32 kg CO₂/m2 * gibi etkileyici derecede düşük dairesel karbon ayak izi kaydetmesini sağlar.

Ek olarak, geliştirilmiş ses emilimi için yeni SoundMaster XLite akustik destek eklenebilir.

 

DESSO Desert

Desert, zarif katmanlı organik tasarımıyla iç mekanlara geniş, açık alanlar hissi veriyor. Çölün dalgalanan kumları gibi, bu dokulu karo halı koleksiyonu, dingin bir zemin planı oluşturmak için zemin alanı ile oynamanıza izin verir.

Renk seçenekleri

Açık çalışma alanları için zengin renkli DESSO Desert karo halı renk paleti

Resim Galerisi

* Çevresel Ürün Beyanı (EPD) S-P-09339'a göre – Bureau Veritas tarafından harici olarak doğrulanan, kapalı döngü döngüsel geri dönüşüm senaryosuyla toplam karbon ayak izine (Modüller A-D) dayalı DESSO Desert EcoBase.