Essence Elements halı koleksiyonundan Pure, Roots ve Traces tasarımlarının sergilendiği modern ortak ofis alanı

Essence Elements Koleksiyonu

DESSO

Güvenle Yaratıcılık

Yeni DESSO Essence Elements ailesi üç uyumlu tasarıma sahiptir: Pure, Roots ve Traces. Her biri erişilebilir bir fiyat noktasında estetik mükemmellik sunar. Birlikte, çağdaş renkler, dokunsallık ve uzun ömürlü kullanım sunan, etkileyici iç mekanların kendinden emin bir şekilde yaratılmasına olanak sağlarlar.

İfade Kolaylığı

İşlevsel, esnek ve dayanıklı DESSO Essence Elements ailesi, grafik renk engellemeyi veya daha ince desen ve bölgeleri mümkün kılan kombinasyonlarla birlikte çalışabilir. İster canlı ve eğlenceli ister sadece sofistike olmak isteyin, ifade kolaylığı ve zahmetsiz yaratıcılık sunan üç tasarımımız, dilediğiniz kadar yaratıcı veya sade olmanıza olanak tanır.

Grafik, renk bloklama veya ince desenlere olanak tanıyan DESSO Elements carpe başlık koleksiyonuna sahip renkli, modern ofis

DESSO Essence Elements ailesi

DESSO Essence Elements koleksiyonu birbirini tamamlayan ve sonsuz şekilde birleştirilebilir üç tasarımdan oluşur. Pure, canlı vurgular, geçişli orta tonlar ve en çok satan nötrlerden oluşan net bir paletle dingin bir sadelik sunuyor. Roots, yapılandırılmamış desen ve yumuşak dokunsallık sunarken Traces, derinliği vurguluyor ve ince organik çizgileriyle belirginlik katıyor.

DESSO Essence Elements karo halı koleksiyonunun renk bloklama için sunduğu çeşitli olanakları gösteren iki ortam panosu

Tarkett'in Sürdürülebilirlik Taahhüdü

Her zaman uygun fiyatlılığı korurken gezegen üzerindeki etkimizi azaltmak için çalışırken, tüm müşterilerimizin şu anda en sürdürülebilir malzeme inovasyonlarımıza yatırım yapamayacağının farkındayız. DESSO Essence Elements, uygun fiyatlı ProBase desteğimizle standart olarak gelir. Tamamen dairesel olmasa da bileşenler, ReStart® ortakları ağımız aracılığıyla toplanabilir ve halı geri dönüşüm merkezimizde geri dönüştürülebilir. EcoBase karo halı desteğimize yükseltme, koleksiyonun tamamen geri dönüştürülebilir olmasını ve düşük dairesel karbon ayak iziyle Cradle to Cradle® Silver seviyesinin onaylanmasını sağlar.*

* Çevresel Ürün Beyanı (EPD) S-P-05896 - DESSO Halı Karoları'na göre, kapalı döngü döngüsel geri dönüşüm senaryosu ile toplam karbon ayak izine (Modüller A-D) dayalı olarak Bureau Veritas tarafından harici olarak doğrulanan %0 geri dönüştürülmüş PA6 + EcoBase.

Pure, Roots & Traces

Essence Pure

Essence Pure offers serene simplicity with a clean palette of vibrant accents, transitional mid-tones and best-selling neutrals.

Essence Roots

Davetkar derecede düzensiz, organik bir tasarıma sahip Roots, doğadaki desenlerin görünümünü uyandırmak için nötr bir taban ve vurgu rengini birleştiriyor.

Essence Traces

İnce, organik bir çizgiye sahip Essence Traces, derinliği vurguluyor ve ince organik çizgileriyle belirginlik katıyor.

Renk Aralığı

Essence Elements'in uyumlu renk paleti, işyeri zeminlerinde uygun ve etkileyici bir ifade oluşturmanıza olanak tanır.

Üç tasarımı içeren DESSO Essence Elements halı koleksiyonunun renk yelpazesine genel bakış: Pure, Roots ve Traces

Galeri