DESSO Human Fascination II: Köklerin gücü

DESSO Human Fascination II: Köklerin gücü

Etrafa bakın. Ne görüyorsunuz? Yakınlaşıp sabit durmak ve odaklanmak için zaman ayırdığımızda, farklı dünyalar kendilerini ortaya çıkarır. Tüm doğa ayaklarınızın altında, bir sonraki adımı atmanız için hazır.

DESSO Human Fascination II  koleksiyonumuz, DESSO Carpetecture® Ailesi'nin en yeni üyesi olarak doğanın yaratıcılığını, kırılganlığını ve vahşi güzelliğini ve yer yüzünün kaynaklarını korumanın önemini anlatıyor.


Manzaralarımızı bilmek, onlarla bir olmak istiyoruz. Sadece yüzeyde olanlarladeğil, altındaki her şey ile. Yakından bakın, materyalleri yaklaştırın, kaynaklarımızı inceleyin. Her biri kendi başına bir dünya, her şeyi bir arada tutan bir küçük evren.

Döngüselliğe, ihtiyacımız olandan daha fazlasını kullanmamaya ve aldıklarımızı geri vermeye inanıyoruz. İlham, hassas yeniden doğuş ve yenilenme sürecinde bulunabilir. Çiçeklerin her bahar açması gibi, yağmur damlalarının dağlardan nehirlere, okyanuslara, bulutlara ve dağlara tekrar dönüşü gibi karo halılarımız da tekrar tekrar hayat bulur.

Futurity ve Marvel halılarımız, doğanın ham maddelerini ve organik şekillerini yere göğe sığdıramıyor. Geri dönüşüm yoluyla tesadüfen yapılan tasarımlar, yumuşak dokuları el yapımı hissi ile buluşturuyor. Doğanın nazik yeniden doğuş ve yenilenme süreçlerinden esinlenilen DESSO karo halıları, tekrar tekrar hayat bulacak şekilde oluşturulmuştur.

Tarkett’in Cradle to Cradle® taahhüdünün bir parçası olarak, hem Futurity hem de Marvel Cradle to Cradle® Silver Level sertifikalıdır. Human Fascination ürün yelpazesi, Tarkett’in yerel içme suyu endüstrisinden ortalama % 80 oranında ileri dönüştürülmüş kireç içeren % 100 geri dönüştürülebilir EcoBase tabana sahiptir. Ayrıca, her iki ürün serisi de kendi halı geri dönüşüm merkezimizden, atılan balık ağları ve iplik tüyleri gibi geri kazanılmış atık malzemelerden yapılmış % 100 yenilenmiş naylon iplik olan ECONYL® ile üretilir.

Ham maddeleri kucaklayın, doğanın dostça tarafına hayran kalın ve çevreniz hakkında tamamen bilinçli olmanın ne demek olduğunu düşünün. Hadi Human Fascination koleksiyonumuzun altındaki güzellik ortaya çıksın.

DESSO Futurity

Geri dönüştürün, yenileyin, yeniden sevin: DESSO Futurity karo halı koleksiyonu, güzel dünyamıza ve onun değerli kaynaklarına bir övgüdür ve baş rolü ham maddelere verir. Desenler rasgele, tasarım tesadüfidir, geri dönüşümün doğal sürecinden meydana gelir.

Düzensiz ve dokulu görünüm - ham ve yabani - dört renkten oluşan renk paleti - ikisi koyu bazlı açık desenli  ve açık bazlı koyu desenli seçenek içerir ve bu yeni doğanın ham ve öngörülemeyen özelliklerini yansıtır. İddialı ve gürültülü kentsel mekanlara mükemmel uyum sağlayacak kaba bir doku.

DESSO Marvel

Derin bir nefes alın, içeri bir adım atın ve işte evdesiniz. DESSO Marvel karo halı koleksiyonu, doğanın uysal yanı ile yeniden temas kuruyor.

Dinlendirici renklerde seçilen on üç karo, el yapımı ustalığın kökenlerine işaret ediyor. Doğanın renkleri ve tonları insan yapımı renkler ve manzaralar ile buluşuyor. Tıpkı doğa gibi, hiçbir karo birbiri ile aynı değil. Evde gibi hissettiren bir iç mekan ortamı yaratmak için nötr renkli karoları canlı renktekiler ile birleştirin.