Ilıca Hotel SPA & Wellness Thermal Resort

Ilıca Hotel SPA & Wellness Thermal Resort

2020 | İzmir, Türkiye

Resim galerisi

Türkiye’de turizm denince akla gelen birkaç lokasyondan biri olan Çeşme yarımadasının ayrıcalıklı bir koyunda yer alan ve Çeşme'nin ilk Turuncu Bayraklı oteli olan Ilıca Hotel SPA & Thermal Resort, renovasyon projesinde zemin çözüm ortağı olarak Tarkett'i seçti.

Kaliteli ve yenilikçi hizmetleri ile koşulsuz misafir memnuniyetini sağlayarak konaklama sektörünün öncüsü olmayı hedefleyen 5 yıldızlı Ilıca Hotel SPA & Thermal Resort, konuklarının tüm ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak, güvenli ve rahat bir konaklama yapmalarını sağlıyor. Konforunuzu ön planda tutarak dekore edilmiş odaların ve koridorların zeminlerinde toplam 6.000 m² ID Inspiration Click Plus lüks vinil karoları uygulandı. Tarkett'in lvt koleksiyonlarından ahşap ve taş gibi ham maddelerin doğal özüne uygun olarak üretilmiş tasarımlara sahip iD Inspiration Click Plus koleksiyonu tercih edilerek gerçek olana yakınlık hissi veren dokularla güçlendirilmiş Plus özelliği ile zeminlere başka bir boyut kazandırılmıştır.

Otel gibi  7/24 sürekli trafiğe maruz kalan mekanların renovasyon projelerinde en hassas konulardan biri uygulama hızıdır. ID Inspiration Click'in , click sistemi sayesinde uygulama en hızlı şekilde tamamlanır ve misafirleriniz ve çalışanlarınız çalışmadan mümkün olan en minimum seviyede etkilenir. 

Lüks otel yatak odası zeminleri için temel ihtiyaçlar

  • Özel tasarım
  • Değerli malzemeler
  • Yangına karşı dirençli
  • Kolay uygulama, temizlik ve bakım
  • İç mekan hava kalitesi

Önerilen Koleksiyon

Hakkında

Çeşme yarımadasının ayrıcalıklı bir koyunda yer alan Ilıca Hotel SPA & Thermal Resort, zeminlerinde iD Inspiration Click Plus'ı tercih etti.

Segment

Kategoriler