IQ vinil zeminler – Tüm ihtiyaçları karşılayan “Akıllı Kalite”

IQ vinil zeminler – Tüm ihtiyaçları karşılayan “Akıllı Kalite”

iQ "Akıllı Kalite" anlamına gelir ve Tarkett'in kamusal alanlar için çok iyi bilinen homojen vinil zemin kaplamasıdır. İQ serisi, her türlü kamusal ortam için çözümlere sahiptir ve akustik, ıslak oda, kaymaz ve statik dağıtıcı özelliklere sahip zeminler ile birleştirilebilir. En yüksek kalitededir ve tasarımdan ödün vermeden zeminin uygulamasını kolaylaştıran dayanıklılık, leke direnci ve yüksek esneklik gibi birçok işlevsel faydaya sahiptir. Çok yönlülüğü sayesinde iQ zeminler çok çeşitli uygulamalara uyum sağlayabilir ve zeminlere, duvarlara ve hatta mobilyalara bile uygulanabilir.

Kolay ve uygun maliyetli vinil zemin temizliği

Tarkett'in iQ zeminini benzersiz kılan şeylerden biri, kuru fırçalama ile zeminin yüzeyini ve görünümü geri kazanma yeteneğidir. Düzenli olarak kuru fırçalama, zemin yüzeyinin pürüzsüz ve sızdırmaz olmasını sağlar, böylece kir zemine nüfuz etmez. Kuru fırçalama sadece çizikleri gidermekle kalmaz, aynı zamanda iQ zeminlerin kullanım ömrü boyunca orijinal durumlarına sıfırlanmasına neden olur (20 yıl garanti). Koşulu sadece zeminin kuru fırçalanmış olması ve asla cila vb. zeminde yüzey oluşturan diğer kimyasalları kullanılmamasıdır. iQ zeminlerin bakımı hakkında daha fazla bilgi için videoyu izleyin

Daha fazla dayanıklılık için eşsiz koruma

iQ zeminler, dayanıklılık ve leke direnci için yeni bir standart belirleyen  PUR yüzey katmanına sahiptir. Hastanelerde ve laboratuvar ortamlarında kullanılan kimyasallardan bile çizilmelere ve lekelere karşı piyasadaki en iyi korumayı sağlar.

The market’s lowest Life Cycle Cost

iQ floor'un üstün performansı, yatırımınızın bundan sonra karlı hale geldiği 3 yıllık geri ödeme süresi ile bakım maliyetlerinde % 30 tasarruf etmenizi sağlar. Temizliğin sadece su ve hafif deterjanlarla yapılması gerektiğinden, tahmin edebileceğiniz tasarruflara katkı sağlayarak asla cila gerektirmez.

Sürdürülebilir bir zemin çözümü

Tarkett olarak, daha sağlıklı alanlar yaratmaya yardımcı olmak için yüksek kaliteli, sürdürülebilir zeminler yapmaya çalışıyoruz. İsveç'in güneyindeki Ronneby üretim tesisimiz, iQ zeminlerin üretildiği yerdir. Sürdürülebilirlik her zaman orada çalışmanın doğal bir yolu olmuştur. Belki de İsveç'in doğal kaynakları korumaya karşı asırlık duyarlılığındandır, ya da sadece mantıklı olduğu için olabilir.

Homogeneous vinyl floors in a new light

Zamansız klasiklerden en yeni trendlere kadar 12 farklı desen ve 277 farklı renk içeren bir tasarım yelpazesi ile iQ, çeşitli kullanımlar için mükemmel bir seçimdir. Ancak iQ homojen vinil zemin kaplamanın sizi şaşırtacağı başka bir yol daha var: iQ zeminler, her ikisi de Note Design Studio ile işbirliği içinde gerçekleştirilen 2018 Stockholm Mobilya Fuarı'nda The Lookout veya 2019 Milan Design Week'de Formations uygulamaları ile gösterdiği gibi mimarlar ve tasarımclar için sonsuz olanaklar yaratıyor. Bu iki farklı yorum iQ koleksiyonlarının muhteşem yaratıcı postansiyellerini ortaya çıkarıyor.  Tarkett Homojen Vinilin güzelliği, performans ve yaratıcılığa gerçekten sahip olabilmenizdir.

Vinil zemin nasıl kolay uygulanır

Tarkett'in iQ zeminlerinin çok esnek ve uygulanmasının kolay olduğu bilinmektedir. iQ ıslak oda onaylıdır (VT zemin) ve su geçirmez uygulama sağlamak için boruların etrafına uygulanması kolaydır. iQ zeminleri eşleştirmek için çok sayıda uyumlu renkte 4 mm çok renkli ve tek renkli kaynak kordonları vardır. Kaynak kordonları hafif kaynak, yüksek derz mukavemetine sahip ve temiz tutulması kolaydır.

Ancak vinil zeminin kaynaklanması ve birleştirilmesi sadece işlevselliğin ötesine geçebilir. Gerçekten de, kaynak kordonları çarpıcı tasarım efektleri ve kontrastlar oluşturmak ve vinil zemine fark yaratan küçük bir dokunuş vermek için kullanılabilir. Kaynak kordonlarını kullanmak için tasarımcı fikirlerimizden ilham alın.