Sakinleştirici bir işyeri atmosferi yaratmak için organik yapılar ve pigmentler içeren karo halı koleksiyonu

DESSO Grezzo Bloom ve Vivid

Doğanın onarıcı gücünden yararlanmak

Doğal yapıların organik güzelliğinden ve doğada bulunan zengin pigmentlerden ilham alan DESSO Grezzo Bloom ve DESSO Grezzo Vivid karo halı koleksiyonu, sakin bir enerji hissi yaratmak için doğanın onarıcı gücünü iç mekanlara taşıyor.

Renkli grezzo çiçekli ve canlı karo karolarla iş yeri için açık oda

Doğada bulunan engebeli dokuları, girift desenleri ve canlı tonları taklit eden her karo benzersizdir - geniş zemin alanlarına derinlik ve kesintisiz hareket eklemek veya daha küçük alanlarda kalıcı bir çekicilik yaratmak için mükemmeldir.

DESSO Grezzo Bloom

İç mekanlar için doğadan ilham alan ticari karo halılardan iki resim

Taş ve beton üzerine yayılmış bir yosun ya da liken serpiştirmesi gibi Bloom, doğada bulunan nefes kesen güzelliği ve canlılığı yakalayarak, sessiz nötr tonlara hayat verir. Sağlam, düzensiz dokuma, evcilleştirilmemiş, kaya nervürlü bir doku oluşturarak geniş alanlara derinlik ve doğal hareket katar.

DESSO Grezzo Vivid

İç mekanlar için organik desenlere sahip renkli desso grezzo karo halıları gösteren iki resim

Eşit derecede enerji veren Vivid, uyumlu bir renk paletine ve doğadan ilham alan bir tasarıma sahiptir - ancak Bloom'un Grezzo koleksiyonunu yumuşattığı yerde - Vivid, bir yer planına tanım ve şık vurgular ekleyerek çeşitli çalışma alanlarında zarif bir görünüm oluşturmak için mükemmeldir.

Yaratıcı özgürlük

Grezzo Bloom ve Vivid, mükemmel bir şekilde bir araya gelecek şekilde tasarlanmıştır. Bu koleksiyon, iç mekanınızı tasarlarken daha da yaratıcı tasarım özgürlüğü sunmak için mevcut DESSO Grezzo koleksiyonuna bir ekleme sunar.

DESSO Grezzo Bloom

Taş ve beton üzerine yayılmış bir yosun ya da liken serpiştirmesi gibi Bloom, doğada bulunan nefes kesen güzelliği ve canlılığı yakalayarak, sessiz nötr tonlara hayat verir.

DESSO Grezzo Vivid

Taş ve beton üzerine saçılmış bir yosun ya da liken serpiştirmesi gibi Vivid, doğada bulunan nefes kesen güzelliği ve canlılığı yakalayarak, sessiz nötr tonlara hayat verir.

DESSO Grezzo

DESSO Grezzo, dünyanın doğal kayalık arazilerinin saf, el değmemiş güzelliğini kutluyor ve Tarkett'in gezegenin hassas doğal kaynaklarını korumaya yönelik devam eden taahhüdünü destekliyor.

Doğal dünyayı yansıtan zengin renk paletleri

Organik iç mekan tasarımları için zengin renkli palet DESSO Grezzo Bloom ve Vivid

Galeri