Çok işlevli ofis alanları yaratmak için mükemmel olan DESSO Fuse karo halı koleksiyonuyla esnek çalışma alanları yaratın.

Ofislerde refah

Çalışma alanında refahın önemi

Tarkett olarak sağlıklı ve konforlu işyerleri yaratmanın önemini anlıyoruz. Zemin kaplama çözümlerimiz akustik ve iç mekan hava kalitesi göz önünde bulundurularak tasarlanmış olup, gürültü kirliliğinin en aza indirilmesine ve çalışma alanındaki hava kalitesinin iyileştirilmesine yardımcı olur.

%100 geri dönüştürülebilir DESSO karo halı koleksiyonu kullanılarak refah göz önünde bulundurularak oluşturulmuş bir ofis

Tarkett ile iç mekan hava kalitesini artırın

Daha iyi iç mekan hava kalitesine duyulan ihtiyaç hiç bu kadar acil olmamıştı. İç mekandaki yeşil alanlar daha iyi hava kalitesine katkıda bulunarak çalışanların yenilenmesine ve yeniden odaklanmasına yardımcı olurken, iyi düşünülmüş zemin kaplamaları da daha saf, daha sağlıklı iç mekan havasının sağlanmasında önemli bir rol oynar.

Tarkett olarak seçtiğiniz zemin kaplamasının iç mekanda soluduğunuz havanın kalitesiyle bağlantılı olduğunu biliyoruz. DESSO AirMaster halımız ince tozları diğer zemin kaplama çözümlerinden daha iyi yakalayıp tutarken, ftalat içermeyen Lüks PVC Karolarımız çok düşük seviyelerde VOC yayarak daha iyi iç mekan hava kalitesini destekler.

Temiz havanın önemi abartılamaz. Aklımızın varlığı, refah duygumuz ve genel olarak sağlığımız, kirleticilerden arınmış havadan büyük ölçüde yararlanır.

Tarkett ile akustiği iyileştirin

Akustik, çalışanların öncelikleri listesinin başında yer alıyor. Daha sessiz ortamlar konsantrasyonu ve üretkenliği artırır ve işyerinde daha iyi refahı teşvik eder. Bu nedenle iyi ses emilimi ve gürültü azaltımı çok önemlidir.

Karo halıları akustik söz konusu olduğunda işyeri için popüler bir çözümdür; sert sesleri yumuşatır ve daha sessiz, daha huzurlu bir iç ortam yaratır. Ustalıkla tasarlanmış SoundMaster kaplamalarımızdan birini ekleyerek ses emilimini ve ses yalıtımını daha da optimize edersiniz. Ayrıca standart halıya göre daha rahat bir taban hissi sunar.

Önerilen Koleksiyonlar

Airmaster Sphere

AirMaster Sphere, modern bir ofis ortamına sıcaklık ve doku katmak için doğal malzemelerden ve unsurlardan ilham almıştır. Tasarım odaklı görünümü, havadaki ince toz konsantrasyonunu normal halılara göre dört kat daha etkili bir şekilde azalttığı kanıtlanmış olan patentli AirMaster teknolojisini sunan teknolojik olarak gelişmiş soyağacıyla eşleşiyor.

DESSO AirMaster Reflection

DESSO AirMaster Reflection koleksiyonu denge, huzur ve doğa merkezli Japon tasarım felsefesinden ilham alıyor. Koleksiyon, otellerde ve işyerlerinde zararlı ince toz parçacıklarını önemli ölçüde azaltmanın ilham verici ve sürdürülebilir bir yolunu sunuyor. Onları yakalayıp zarar veremeyecekleri bir yerde, yani ayaklarınızın altında tutarak.

DESSO & Patricia Urquiola

İlk DESSO ve Patricia Urquiola işbirliğiyle yüksek teknolojili grafik yumuşaklığının dünyasına adım atın. Zengin dokulu ve yaratıcı tasarımlar, kumaşların dokunsal kalitesini grafik desenlerin görsel çekiciliğiyle birleştiriyor. Etkileyici derecede düşük dairesel karbon ayak izine sahip, %100 geri dönüştürülebilir olan bu koleksiyon on iki farklı renkte mevcuttur.

DESSO Fuse Landscape

Renklerde Yolculuk. DESSO Fuse, esnek, çok işlevli çalışma alanları yaratmak için iç mekanları akıcı geçişlerle renk alanları olarak hayal ediyor. Doğadan ilham alan gölgeler ve akıcı, renkten renge geçişler, her kat planına esneklik katabileceğiniz ve farklı manzaraları, ruh hallerini ve mevsimleri uyandıran yumuşak dokulu alanlar yaratabileceğiniz anlamına gelir.

iD Square akustik PVC döşeme

Alt tabakaya zarar vermeden kurulumu kolay ve çıkarılması da bir o kadar kolay olan iD Square, teknik alt zemine hızlı erişim sağlar ve hızlı bir kurulum sürecini garanti eder. Aynı zamanda gürültü seviyesini de azaltır, bu da onu iş yeri ve konaklama dahil ticari projeler için ideal kılar.

Ana işyeri segmenti sayfamızda Tarkett'in tüm ofis zemin kaplama çözümleri ve hizmetlerini keşfedin