Origin Collection | DESSO Recharge & Retrace header

Origin Koleksiyonu

DESSO Recharge & Retrace

 

Döngüsel olmanın güzelliği. DESSO Origin'in Recharge ve Retrace karo halıları, bütünsel bir tasarım sürecinin sonucu olarak geri dönüştürülebilirdir. Burada "made to to remade" döngüsel nosyonu, hem dokuya hem de desene ilham vermiştir. Her ürün serisi, doğal dünyada bulunan dokunsal güzelliği yansıtır.

 

Döngüsel Karbon Ayak İzimiz

İnsanlar ve gezegen için iyi şeyler yapmak, küresel ısınmaya büyük etkisi bulunan karbondioksit gibi sera gazlarının salınımını azaltmak için gerçek adımlar atmak demektir.

Tarkett'in karo halılara döngüsel yaklaşımı, tam da bunu yapmamızı sağlıyor. Kapalı döngü geri dönüşüm sistemine sahip tek karo halı üreticisi olarak, yeni ürünler için hammaddelerin kullanımını sınırlandırıyoruz ve ürün ömrünün sonunda yakma ve çöp sahası gibi yaygın, karbon yayan seçeneklerden kaçınıyoruz.

 

DESSO Origin Döngüsel Karbon Ayak İzi

Döngüsel Olarak En Düşük Karbon Ayak İzi

İlk çıkarma noktasından üretim, uygulama, kullanım ve geri dönüşüme kadar, halıyı tekrar ve tekrar bir sonraki yaşamına yönlendirme sorumluluğu taşıyoruz.

 

Yeniden Yapılmaya Uygun

DESSO Origin Koleksiyonu yeniden yapılmak üzere tasarlanmıştır. Gerçekten döngüsel olan bu ürün, parçalarının yeni karo halılar için kolayca ham maddeye dönüştürülebilmesi adına demonte edilmek üzere tasarlanmıştır. Sonuç: Teknik uzmanlığı dokunsallık ve dokusal güzellikle birleştiren bir koleksiyon. Yeni ve yenilenmiş başlangıçlar için.

DESSO

İnsanlar ve gezegenimiz için bilinçli seçimler yapıyoruz.

Tarkett Human-Conscious Design TM

Origin Koleksiyonu

 

Döngüselliğin güzelliği ve tasarımlarının doğallığı dokusal çeşitliliğinde kendini gösterir; tekrar tekrar dokunmaya, hissetmeye ve hayran kalmaya davet eder.

 

DESSO Recharge

DESSO Recharge tasarımı, EcoBase tabanın üretiminde kullanılan ileri dönüşümlü tebeşiri çağrıştırır.

DESSO Retrace

DESSO Retrace tasarımı, karo halı geri dönüşüm sürecinden ilham alınarak yapılmıştır.

Renk Aralığı

 

DESSO Recharge ve Retrace karo halıları, 20 renkten oluşan aynı güzel paleti paylaşarak, çarpıcı renk ve tasarım kombinasyonlarına olanak tanır.

 

DESSO Origin Döngüsel Recharge Retrace Genel Bakış

 

DAHA YAKINDAN İNCELEYİNİZ

 

Resim Galerisi

Desso Origin Koleksiyonu