Elegance Rigid 55, Avrupa'da üretilen modüler rijit PVC geçmeli zemin kaplaması

Elegance Rigid 55, Avrupa'da üretilen modüler rijit PVC geçmeli zemin kaplaması

Direnç ve kalite Avrupa'da üretilmiştir

Yeni rijit lüks PVC karo koleksiyonu Elegance Rigid 55, müşterilerinizin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Bu serinin temel özelliklerinden biri, iyi boyut kararlılığı, dayanıklılık ve su geçirmezlik sağlayan çekirdek katmanındaki yüksek yoğunluklu SPC teknolojisidir. Bu, müşterilerinizin döşemelerinin geniş bir sıcaklık aralığına (10-50ºC) dayanacağından ve zaman içinde stabilitesini ve görünümünü koruyacağından emin olabileceği anlamına gelir. Buna ek olarak ürün yelpazesi, boyutsal stabilitesini ve darbe direncini de artıran, kalsiyum karbonatın en sert formu olan mermer tozu kullanır. Seride kullanılan Tektanium® yüzey işlemi de dikkate değerdir. Sınıfının en iyisi olan bu işlem, çizilmelere, aşınmaya, aşınmaya ve lekelere karşı koruma sağlayarak otel odaları, öğrenci yurtları veya konut kullanımı gibi hafif trafik alanları için ideal bir seçimdir. Uzun ömürlü kaplama ve uzun kullanım ömrü ile müşterileriniz ne kadar dayanıklı ve zarif olduğunu takdir edeceklerdir.

 

Elegance Rigid 55, onu az bakım gerektiren ve sorunsuz bir döşeme seçeneği haline getiren en son teknolojiye sahiptir. Sıcaklık dalgalanmalarına dayanma kabiliyeti ile bu modern zemin kaplama çözümü son derece dayanıklıdır, sık onarım veya değiştirme ihtiyacını azaltır ve yenileme projeleri için mükemmeldir.

Kolay ve hızlı kurulum

Zemin döşemelerini basitleştiren ve daha güçlü bir çözüm sunan devrim niteliğindeki Tarkett klik sistemi GenClick® ile tanışın. Patentli teknolojimiz ile zaman alıcı projelerin zorluklarına veda edebilirsiniz. Sistemimiz inanılmaz derecede güçlü ve dayanıklıdır ve müşterilerinizin yeni zemin kaplamalarının keyfini yıllarca sürmesini sağlar. Kilitleme gücü, ortalama tıklamalardan %40'a kadar daha yüksektir ve hafif trafik alanları için idealdir.

Kilitleme gücünden ve mekanik özelliklerden ödün vermeden kolay ve hızlı kurulum sunar: Geleneksel açılı/açılı kliklerden %33 ve ortalama kliklerden %10 daha hızlı.

Fayansları veya kalasları yerine oturtmak için kolay ve anlaşılır adımlarımızı uygulamanız yeterlidir.

Islak hacim döşeme ihtiyaçlarınız için ideal çözümdür. Yeni GenClick®, su geçirmez, sert bir PVC tıklama zemini sağlar. Banyo ve mutfaklar için mükemmel uyum sağlayan ürünümüz, müşterilerinize gönül rahatlığı sağlar. Sadece suya dayanıklı bir zemin kaplaması değil, aynı zamanda çok yönlülük sunarak yenileme projeleri için mükemmel bir seçim olmasını sağlıyor. Seramik karolar da dahil olmak üzere mevcut sert yüzeyli zeminlerin üzerine uygulanabilme özelliği ve küçük alt zemin kusurlarını gizleme ek avantajı ile Tarkett geçmeli sistem, verimli ve pratik bir zemin kaplama çözümü arayan herhangi bir montajcı veya perakendeci için olmazsa olmazdır.

Güzel Tasarımlar

Yeni modüler döşeme çözümümüz, hafif trafik alanlarına incelik ve karakter katmak için mükemmel olan bir dizi çarpıcı tasarım sunar. Bir otel odası tasarımını yükseltin ve öğrenci odalarına modern bir dokunuş katın. Hem karo hem de plank formatlarında sunulan 20 güzel tasarım seçeneği ile müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılayacaksınız. Tektanium® yüzey işlemimiz, ultra mat yüzeylerimizin her açıdan eşit şekilde görünmesini ve daha az ışık yansıtmasını sağlar. Hatta tasarımlarımızdan bazıları, bazı ahşap tasarımlarda daha özgün ve gerçekçi bir görünüm ve his için Kabartma Kaydı teknolojisine (EIR) sahiptir. Ahşap tasarımdan klasik taş efektlerine kadar tasarımlarımız her mekana uyacaktır.

Daha iyi zeminlere giden yol

Yeni lüks PVC karo döşeme çözümümüz, sürdürülebilirlik ve çevresel sorumluluğa güçlü bir vurgu yapmaktadır. Elegance Rigid 55 serimiz, Avrupa fabrikamızda sürdürülebilirliğe, üretim süreci boyunca atıkları ve emisyonları azaltmaya odaklanarak üretilmektedir. Ortalama %20 geri dönüştürülmüş içerik ve malzemelerde tam şeffaflık ile döşemenizin yalnızca estetik açıdan hoş değil, aynı zamanda daha iyi iç mekan hava kalitesi sağladığından emin olabilirsiniz. ReStart® geri alma programımız aracılığıyla, değerli zemin kısımlarını toplayıp geri dönüştürerek, ürünlerimizdeki geri dönüştürülmüş içeriği artırarak ve karbon ayak izimizi azaltarak vinil zemin kaplamalarını da dönüştürüyoruz.

Ultra düşük Uçucu Organik Bileşik emisyonları (≤10 μg/m³) ve Ftalat içermeyen malzemelerle daha sağlıklı bir iç ortam sağlıyoruz. Elegance Rigid 55'i seçerek müşterilerinizin çevre üzerinde olumlu bir etki yaratmasına yardımcı olabilirsiniz. Sürdürülebilirlik ve çevresel sorumluluk taahhüdümüz konfor, sağlık veya genel refahtan asla taviz vermez.

Uygulayalım