Tarkett, dijital mekanlarda zemin seçeneklerini görselleştirme uygulaması olan Mekan Tasarımcısı'nda yeni işlevler sunuyor

Tarkett, dijital mekanlarda zemin seçeneklerini görselleştirme uygulaması olan Mekan Tasarımcısı'nda yeni işlevler sunuyor

28 Temmuz 2020

Tarkett, müşterilerinin mevcut mekanlarında çeşitli zemin kaplama seçeneklerini hızla görmelerini ve dijital ortamda deneyimlemelerini sağlayan yenilikçi web uygulaması olan Mekan Tasarımcısı'nda yeni özellikler yayınladı. Mekan Tasarımcısı'nı kullanarak mimarlar, tasarımcılar ve son kullanıcılar projelerini mekana kolayca yansıtabilir ve renderın beklentilerini karşılamasını sağlayabilir.

Mekan Tasarımcısı, karo halılardan vinil zeminlere kadar geniş bir yelpazede Tarkett ürünleri sunmaktadır. Yeni işlevsellikler, kullanıcıların artık uygulamaya kendi mekanlarının fotoğraflarını yükleyebilmelerini içeriyor ve daha sonra zemin düzenini haritalamak ve seçtikleri zemin ürünlerini uygulamak için yapay zeka kullanıyor. Zemin dokularının yönünü bile değiştirebilir ve karşılaştırma için ekranı ikiye bölebilirsiniz. Ayrıca, kullanıcı deneyimini en iyi hale getirmek için tüm grafik arayüzü yenilendi.

Karar verdikten sonra, son görsel yüksek çözünürlüklü bir görüntü veya PDF olarak indirilebilir. Renderlerini daha da ileriye taşımak isteyenler, 3D tekstürleri tasarım programlarında kullanmak için CAD dosyası olarak indirme seçeneğine de sahipler.

Mekan Tasarımcısı'na masaüstü veya mobilden ulaşabilirsiniz.