İç mekan tasarımı için geliştirilmiş malzeme ve renk keşfi

NCS Colour x TARKETT

İç mekan tasarımı için geliştirilmiş malzeme ve renk keşfi

Yenilikçi tasarım ve teknolojinin nasıl göründüğünü merak mı ediyorsunuz? NCS Colour ile renklerin büyüleyici dünyasını keşfedin. Onların yöntemleri zemin, boya veya ambalaj gibi herhangi bir yüzeyde herhangi bir rengi doğru bir şekilde tanımlamanıza olanak tanır. TARKETT, tasarım yolculuğunu baştan sona basitleştirmeye yardımcı olmak için NCS ile iş birliği yaptı ve şimdi NCS+ dijital platformunda yer alıyor.

TARKETT ve NCS: Dijital Renk Uyumu

Profesyonel koleksiyonlarının haritasını çıkardıktan sonra TARKETT, ürünlerde renk ve malzemeye göre gezinmeyi kolaylaştırmak için NCS Color ile iş birliği yaptı. Proje için tüm profesyonel döşeme ve duvar çözümlerimiz ölçüldü ve görsel olarak değerlendirildi. NCS sisteminin zekası, ürünlerin kategorize edilmesini sağladı. Hem düz renkli hem de çok renkli yüzeylerin dijital olarak doğru bir şekilde temsil edilmesini etkili bir şekilde mümkün hale getirdi.

TARKETT'in malzeme ve renk tasarım evrenine derinlemesine bir bakış

TARKETT' in zenginleştirilmiş NCS+ platformu, tasarımcıların belirli renkleri aramasına, TARKETT koleksiyonlarındaki malzemeleri karşılaştırıp uyumlu hale getirmesine ve paylaşılabilir ortam panoları oluşturmasına olanak tanır. Hem NCS Colour için hem de TARKETT için bir ilki temsil eden bu araç, mekanları tasarlarken renkleri ve malzemeleri koordine etmede değerli olacaktır.