Yeni LVT özelleştirilebilir koleksiyonuyla renkleri ve şekilleri eşleştirebilirsiniz

Yeni LVT özelleştirilebilir koleksiyonuyla renkleri ve şekilleri eşleştirebilirsiniz

Tarkett'in yeni modüler vinil  karo koleksiyonu iD Mixonomi, kendi özel yapım zemininizi tasarlamak ve istenen iç tasarım efektini elde etmek için farklı renk ve şekilleri karıştırıp eşleştirmenize olanak tanır. Özel yapım modüler döşeme tasarımları, güçlü bir marka kimliğinin yanı sıra farklılaştırılmış bir müşteri deneyimi yaratmaya yardımcı olur. iD Mixonomi koleksiyonu, kendi döşemenizi oluşturma sürecinde destek sağlayan özel ve ücretsiz web tabanlı bir araç olan çevrimiçi konfigüratör sayesinde özelleştirilebilir. Koleksiyon, uluslararası 2017 Red Dot Ödülü: Ürün Tasarımı ile onurlandırıldı.

Renkleri ve Şekilleri Karıştırın

33 renk, 7 şekil, 5 renk paleti. Seçenekler oldukça çeşitli ve her alana uygun. Modaya uygun altıgenden ilham alan şekillerin tümü, her atmosfere uyacak basit veya daha sofistike desenler hayal etmek için birleştirilebilir. Tarkett, koleksiyonun 33 tonunu ve 5 renk paletini oluşturmak için ünlü Paris Tasarım Ajansı Peclers ile işbirliği yaptı:

  • Zarif ve lüks mekanlar için Deep Darks;

  • Rahat ve konforlu iç mekanlar için Cosy Neutrals;

  • Şık ve egzotik ortamlar için Spicy Warms;

  • Gurme, taze ve çekici bir görünüm için Tender Pastels;

  • Eğlenceli ve cüretkar iç mekanlar için Bold Primaries.

Kolay Bir Şekilde Özelleştirme

iD Mixonomi'nin yapılandırıcısı, koleksiyonun şekillerini ve renklerini birleştirmek ve kendi özel desenli vinil döşemenizi oluşturmak için ücretsiz ve web tabanlı bir araçtır. Modelinizi oluşturduktan sonra istediğiniz odada görselleştirebilir, görseli veya CAD dosyasını indirebilir ve ürün siparişi vermek için tarifi indirebilirsiniz.

Ürün tasarımı alanında 2017'de Red Dot Ödülü ile onurlandırıldı

Red Dot Ödülü, tasarım endüstrisindeki en saygın ödüllerden biridir ve iyi tasarım ve yenilik için güçlü bir kalite işaretidir. iD Mixonomi modüler lüks vinil zemin koleksiyonu, yenilikçi tasarım yaklaşımı ve ürünün sunduğu yaratıcı çözümleri nedeniyle 2017 yılında Ürün Tasarımı alanında Red Dot ödülü kazandı. 

Bağımsız ve uluslararası Red Dot Award uzmanlarından oluşan jüri, "iD Mixonomi serisinin modüler vinil  zemin karolarının ayırt edici özelliği çeşitlilik, etkileyicilik ve yaratıcılıktır. Sofistike tarzları sayesinde mekanlara benzersiz bir atmosfer katıyor" ifadelerini kullanmıştır.