Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi

2020 | İstanbul, Türkiye

Resim galerisi

Avrupa'nın en büyük yoğun bakım kapasitesine sahip hastanelerinden biri olan İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 21 Mayıs 2020 tarihinde hizmete açıldı. 

Tek kampüste 8 hastaneden oluşan dev sağlık kompleksi

Rönesans Holding ve Sojitz ortaklığında inşa edilen ve tek kampüste 8 hastaneden oluşan dev sağlık kompleksi Türkiye’nin sağlık sistemine güç katarken zemin çözüm ortağı olarak Tarkett’i tercih etti. 1 milyon m²’yi aşkın bir alan üzerine kurulan hastanede toplam 448.000 m² Tarkett vinil zeminleri uygulandı.

Projede iQ homojen vinil zemin serilerimizden iQ Eminent, ameliyathaneler için kondaktif iQ Toro SC, heterojen vinil zemin serilerimizden Tapiflex Excellence 80 ve Ruby 70 ve duvar kaplama ürünümüz Wallgard kullanıldı.

Başta Türkiye’nin en büyük sağlık yatırımı projelerinden biri olan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi olmak üzere ülke genelinde açılan pek çok şehir hastanesinde yapılan vinil zemin uygulamaları ile Tarkett, Türkiye sağlık sisteminin en önemli zemin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Önerilen Koleksiyonlar

Hakkında

Avrupa'nın en büyük yoğun bakım kapasitesine sahip hastanelerinden biri olan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi zemin çözüm ortağı olarak Tarkett'i tercih etti.

Tasarımcı / Mimar

RSY

Segment

Kategoriler