Sürdürülebilirlik yaklaşımımız

Yaklaşımımız

Doing Good. Together.

Tarkett'de sürdürülebilirlik yaklaşımımız iş yapma şeklimize dokunuyor. Bizim için, bu 'akılda tutulması gereken' bir şey değil, günlük karar verme sürecimizin tam kalbinde yer alıyor. Üç ana odak alanımız var:

  • Döngüsel ekonomi yaratmaya bağlılık. Atık döngüsünü kapatmak, gezegenimizin doğal kaynaklarını korumak ve iklim değişikliği üzerindeki etkisini azaltmak.
  • Sadece iyi malzemeler kullanmaya bağlılık. Kendimizi sürekli bir bilimsel incelemeye tabi tutmak ve ürünlerimiz hakkında radikal bir şeffaflık sunmak.
  • Sağlık ve refanıza bağlılık. En yüksek İç Mekan Hava Kalitesi standartlarına sahip sağlıklı iç mekanlar yaratmak.

 

Sürdürülebilirliğe olan bağlılığımız ile sektörümüzde daha yüksek standartlara ulaştık ve yenilikçi planlar ve üretim teknikleri uygulamak için ileri görüşlü ortaklarla işbirliği yaptık. Bunu yapıyoruz çünkü bu bizim için önemli ve biliyoruz çünkü siz müşterilerimiz için önemli. Bir zemin çözümünü seçtiğinizde, sağlık ve sürdürülebilirliğin zihninizde ön planda olduğunu biliyoruz. Bu yüzden size sadece güzel, yüksek kaliteli zemin kaplamaları sunmuyoruz, size gönül rahatlığı sunuyoruz.

Bu da Doing Good. Together. yaklaşımımızın yöntemlerinden biri...

Sürdürülebilir düşünme

İşimizin merkezine sürdürülebilirliği koyuyoruz.