Yumuşak bej tonlarında dayanıklı PVC zemin kaplamalı, modern mobilyalı bir bekleme alanının havadan görünümü

iQ Optima, Etkileyici Nüanslar

Tarkett'in tarihi homojen PVC zemin kaplaması iQ Optima'yı yeniden keşfedin.

40 yılı aşkın süredir mükemmel bir kullanıcı deneyimi ve 100 milyon metrekarelik satış hacmi sunan iQ Optima, bizlere yeni tasarımlar ve genişletilmiş renk paleti sunuyor. iQ Optima PVC serisi sorunsuz bakım ve eşsiz dayanıklılık sağlayan, kuru fırçalama yönteminin sağladığı yüzey yenilenmesi özelliği ile öne çıkıyor.

İQ Optima, iQ Granit ve iQ Eminent PVC serileri ile uyumlu olmasının yanı sıra kullanıcılarına hem tarz hem de işlevsellik sunuyor. İsveç'te sürdürülebilirlik ilkesiyle üretilen bu seri, çevre dostu kaynaklardan elde edilen malzemeleri ve geri dönüştürülebilir (uygulama artıkları ve kullanım ömrü sonrası) özellikleri içerir.

Bugün dayanıklı kalite ve yenilenmiş stil için iQ Optima'yı (yeniden) keşfedin.

Ferah ve modern bir ortamı simgeleyen, pürüzsüz mobilyalar ve dayanıklı PVC zemin ile donatılmış çağdaş bir bekleme alanı

Tasarım Süreci

Yeni iQ Optima PVC zeminlerimiz, organik çizgileri ve zarif tonlarıyla huzurlu bir atmosfer yaratmanıza yardımcı olurken, uyumlu alanlar oluşturmanız için sonsuz olanaklar sunar.

iQ Optima serisi, sulu boya tekniklerinin yumuşak ve opak tonlarından ilham alarak, koleksiyondaki narin tonları zenginleştiriyor. TARKETT'e özel olan bu ürün, şimdi 3 büyüleyici tasarım ve 55 renk seçeneğiyle sunuluyor. Belirgin bir yönlü desene sahip olan bu seri, mekanlarınız için benzersiz çok yönlülük sağlıyor.

İsveç'teki yetenekli tasarımcılarımız tarafından tasarlanan iQ Optima, doğal traverten kireçtaşının özünü yakalayan benzersiz yönlü deseni ve yumuşak sulu boya dokunuşlarıyla karakterize ediliyor.

iQ Optima'nın yönlü deseni ve iQ Granit ve iQ Eminent koleksiyonlarından devralınan 4 renk ailesiyle daha fazla karıştırma ve eşleştirme seçeneği yaratır. Bu, kapsayıcılığı teşvik eden ilham verici alanların yaratılmasına olanak tanır. Modern sosyal ortamlar için özel olarak tasarlanan iQ Optima, yeni nesil ortak alanlar için ideal bir zemin kaplama çözümüdür.

Pürüzsüz PVC malzemesi üzerine güzel bir şekilde işlenmiş sakin yeşil tonlara sahip büyüleyici suluboya atmosferini keşfedin.

Dayanıklı ve güvenilir

Temiz ve uzun ömürlü zeminler için iQ kuru fırçalama yöntemi ile yüzey yenilenmesi özelliğini keşfedin.

Zeminleri onlarca yıl boyunca yeni gibi koruyan tek şirketiz. Yüzey yenileme özelliğimiz sayesinde, akrilik veya polimer bazlı cila yerine zemin yüzeyini mekanik olarak eski haline getirerek, sizlere basit ve etkili bir temizlik/bakım kolaylığı sunuyoruz. Bu yöntem, iQ Optima'nın görsel ve teknik özelliklerini maksimum dayanıklılıkla destekler ve zeminlerin uzun süre en iyi şekilde görünmesini sağlar.

İşlevsellik

iQ Optima koleksiyonu, en zorlu ortamların gereksinimlerini karşılamak, statik iletken ve disipatif özellikli iQ Toro SC, iQ Granit SD veya kaymaz Granit Multisafe veya Granit Safe T gibi daha teknik zeminlerimizle eşleştirmek için özel olarak tasarlanmıştır. 14 uyumlu renk arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Tüm iQ Optima referansları, ayrıca 16 dB ses azaltımı sağlayan akustik tabanlık ile de mevcuttur.

Bütün bunlar iQ Optima'yı sağlık hizmetleri, yaşlı bakımı ve eğitim tesisleri için ideal bir çözüm haline getiriyor.

Sürdürülebilirlik Kalbinde

iQ Optima Döngüsel Yolculuk

Ham maddeleri özenle seçildi, üretildi ve geri dönüştürüldü: döngüsel ekonomi düşünülerek tasarlanmış bir koleksiyon."

İsveç'te üretilen sürdürülebilir bir zemin kaplaması olan iQ Optima, ortalama %25 geri dönüştürülmüş malzeme içerir. Uygulama sonrası fireler ve kullanım ömrü sonrası da geri dönüştürülebilir olup, %100 yenilenebilir enerji kullanılarak üretilir. iQ serilerimiz; 30 yıl veya daha uzun ömürlü, basit bakım ve hızlı onarım sunan etkili bir seçimdir. iQ Optima, döngüsel ekonomi ilkeleri göz önünde bulundurularak, tasarlanmıştır: atık döngüsünü kapatın ve sürdürülebilir etkinizi artırarak doğaya fayda sağlayın.

Galeri

İlgili Makaleler

Tarkett, Aged care, elderly care, dementia friendly, design for dementia
Yaşlı bakım merkezlerine özel zeminler
Sağlık ortamı için ticari vinil döşeme
iQ Granit ve iQ Eminent Tarih Yazıyor

Sağlık hizmetlerine yönelik iQ homojen zeminlerimizi keşfedin

Kapsayıcı Okulların Teşvik Edilmesi
Kapsayıcı Okulların Teşvik Edilmesi

Zemin kaplamalarının kapsayıcı okulların tasarımına nasıl katılabileceğini keşfedin: Kapsayıcı bir öğrenme ortamı teşvik ederek farklı öğrenciler için erişilebilirliği, güvenliği ve konforu artırın.

Sağlık hizmetleri için zemin kaplama çözümleri
Sağlık Kuruluşlarını Desteklemek

TARKETT' in PVC Zemin Kaplama Çözümlerinin tüm Hastane ve Sağlık merkezlerinin son derece çeşitli ve zorlu gereksinimlerini karşılamak üzere nasıl tasarlandığını keşfedin.