vinyl floors offering a trendy design pallette

Yenilenen Excellence PVC Ürün Serimizi Keşfedin

Ortamın havasını belirleyen renk kartelası

trend bir tasarım paleti sunan pvc zemin kaplamaları

Yeni heterojen PVC duvar ve zemin kaplamalarımız, geniş ürün yelpazemizle alanlarında orijinallik arayan mimarlar ve tasarımcılara sunuluyor.

Koleksiyon; canlı ahşap dokularından, zamansız terrazzoya, çağdaş betondan, şık minerallere kadar uzanan geniş bir yelpazede klasik ve modern seçenekler sunuyor. Mimari vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmek için Excellence tasarım öyküsünün merkezinde yer alan geniş, modern renk ve grafik yelpazesini keşfedin.

Yaratıcı bir renk paleti

Yenilenmiş Excellence heterojen PVC koleksiyonu, yoğun trafiğe sahip binalar ve alanlar için benzersiz, heyecan verici ve uyumlu iç mekanlar oluşturmak için kapsamlı bir çözüm sunar.

Özenle seçilmiş ve kapsamlı yeni bir renk paleti, çağdaş, zamansız desenler ve görünümlerden oluşan bir renk kartelası ile sunulan bu yeni koleksiyon, tasarımcıların stilleri, renkleri ve dokuları karıştırıp eşleştirmelerine olanak tanır.

Ahşap ve doğa

Doğal malzemelerin üstün gerçekliğini kucaklayın.

Farklı ahşap desenleri, ahşabın orijinalliğini ve çeşitliliğini gerçekçi bir şekilde yansıtır. Doğal unsurlardan ilham alan geniş renk ve desen seçeneklerini keşfedin.

Mineraller ve malzemeler

Taşın zarafetini ve betonun modernliğini yeniden keşfedin.

Bu geniş ürün yelpazesi, tasarım estetiği sağlamak için taş, mermer, beton ve terrazzo gibi bir dizi mineralden ilham alır. 

Renkler ve grafikler

Renk ve grafik yelpazemiz, modern ortamlar için yeni monokrom renk tonlarının yanı sıra ortamları kişiselleştirmek için zarif ve cesur grafiklerden oluşan bir seçenek sunmaktadır.

Ekstra büyük tasarımlar

XXL tasarımlarımız mermer, ahşap ve taş desenlerin eşsiz güzelliğini kusursuz bir şekilde yansıtan büyük ölçekli tasarımlara sahiptir.

6 metrede bir desenini yenileyen bu tasarımların, doğayı benzersiz bir zarafet ve çekicilikle iç mekanlara taşımaya nasıl katkıda bulunabileceğini keşfedin.

Her ihtiyaca uygun mükemmel performans

Dört ürün yelpazesinin tümü tekrarlanan onarım veya yenileme işlemlerine gerek kalmadan insanların, ekipmanların, yatakların ve tekerlekli sandalyelerin yoğun kullanımına dayanacak şekilde titizlikle üretilmiştir. Ürün yelpazeleri yüksek trafik ve yuvarlanma yüklerine karşı dayanıklıdır, temizlenmesi kolaydır, gürültüyü azaltan özelliklere sahiptir, son derece sağlam ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. 

Tektanium ile kolay temizlik

Zeminler, yeni koruyucu kaplama olan Tektanium yüzey koruma sayesinde etkili ve kolay temizlenebilirlik seviyesi sunar.

Bu PU kaplama, çizilmeye, aşınmaya, yıpranmaya ve lekelere karşı mükemmel direnç sağlayan daha güçlü bir koruma katmanı oluşturan yenilikçi bir polimer sistemi kullanır.

Ses yalıtım özellikleri

Yenilenen ürün yelpazesi, 19 dB'ye varan gürültü azaltma performansı için birçok seçenek sunar.

Bu, okullarda odaklanmış öğrenme ve toplu konutlarda uyumlu yaşam için çok önemli olan üstün akustik konfor sağlar. Sağlık sektörü için oldukça uygundur ve akustik özelliklerini ağır yük dayanıklılığı ile dengeler.

Uzmanlık ve sürdürülebilirlik: Avrupa'da üretilmiştir

Bu koleksiyon, daha az atık ve daha düşük karbon emisyonu ile gezegenimize daha az zarar verecek şekilde tasarlanmıştır. Avrupa'da bulunan Tarkett tesislerinde üretilmektedir (bunun önemli bir kısmı Fransa'da üretilmiştir), bu da nakliye işlemlerini en aza indirerek karbon emisyonlarını azaltmaktadır. Ürünün atıkları geri dönüştürülebilir ve geri dönüştürülmüş içerik seviyesi bazı ürün yelpazelerinde %29'a kadar çıkarak karbon ayak izini ve atıkları azaltmaktadır. Ardından yeni ürünlere geri dönüştürülebilen pvc atıkları, Tarkett'ın ReStart® geri alma ve geri dönüşüm programı aracılığıyla toplanır. 

Yeni koleksiyonları keşfedin

Excellence koleksiyonları

Tüm segmentin ihtiyaçlarına uygun alternatif seçenekli zemin ürün yelpazesi. Kompakt veya akustik seçeneklerde, XXL tasarımlar da dahil olmak üzere çeşitli tasarım seçenekleriyle sunulur.

Excellence Genius koleksiyonları

Zeminlerde, daha düşük karbon ayak izi ve hızlı renovasyon için serbest döşeme yöntemi kullanılmaktadır. Zamansız klasik tasarımlardan oluşan seçkin bir ürün yelpazesinde sunulmaktadır.

Platinium koleksiyonları

Sağlık ve eğitim ortamları için ağır hizmet tipi duvar kaplaması. Yoğun trafiğe sahip alanlar için mükemmeldir ve tekrarlanan yenileme ve onarma ihtiyacını minimum seviyeye indirir.

Protectwall koleksiyonları

Darbelere, çizilmelere, lekelere ve kimyasallara karşı koruma sağlayan yüksek performanslı pvc duvar kaplaması. Özellikle koridorlar ve zorlu alanlar için uygundur.

TX Stairs koleksiyonu

Eksiksiz aksesuar yelpazesi ile her ortamda daha güvenli bir adım sağlar. Hızlı ve kolay montaj için kendinden yapışkanlı seçenek. 

Aksesuarlar

Mükemmel bir görünüm için aksesuar koleksiyonumuz. Kaplama, süpürgelik, erişilebilirlik elemanları ve geçiş profilleri: ihtiyacınız olan tüm ekstra bileşenleri keşfedin.

İlgili Makaleler

Tarkett, Aged care, elderly care, dementia friendly, design for dementia
Yaşlı bakım merkezlerine özel zeminler
sürdürülebilir pvc zemin kaplamaları
PVC'nin sorumlu kullanımı

Zeminlerimizde uzun yıllar kullanılabilen ve olağanüstü özelliklere sahip dayanıklı bir malzeme olan PVC'nin sorumlu kullanımı hakkında bilgi edinin.

Sağlık hizmetleri için zemin kaplama çözümleri
Sağlık Kuruluşlarını Desteklemek

TARKETT' in PVC Zemin Kaplama Çözümlerinin tüm Hastane ve Sağlık merkezlerinin son derece çeşitli ve zorlu gereksinimlerini karşılamak üzere nasıl tasarlandığını keşfedin.

Geleceğin Okullarını Tasarlıyoruz
Geleceğin Okullarını Tasarlıyoruz

Geleceğin okullarını tasarlamak, toplum için önemli bir hedef oluşturur. Herkesin refahı için tasarlanmış, sürdürülebiliir ve kapsayıcı bir okulun inşası için nasıl yardımcı olabileceğimizi keşfedin.