Era RF Technologies Ofis Projesi

Era RF Technologies Ofis Projesi

2023 | İstanbul, Türkiye

Resim galerisi

ERA RF Technologies için firmanın zengin yazılım dünyasından ilham alan modern bir atmosfer yaratıldı. Açık ofis yerleşimi ve minimal detaylarıyla yeni çalışma alanındaki potansiyeller keşfedilmeye hazır.

Studio 13 Mimarlık tarafından tasarlanan bu modern ofiste açık ofis alanı bölümleri ve toplantı salonlarında Desso Karo Halılarımızdan Iconic, Fields ve Jeans serisini seçti. Koridor ve mutfak gibi bölümlerde ise doğal taş görünümlü, aynı zamanda kolay temizlenebilen ve akustik özelliklere sahip, serbest döşenebilir Lüks Vinil Karoları serimizden ID Square kullanıldı.

Ofis Alanları için Zemin Çözümleri

Bu referansta kullanılan başlıca ürünler : 

Desso Iconic: Eşsiz tufting tekniği, bu dokunsal karo halıya gizli bir derinlik verir. Katmanlı tasarım, zahmetli, ilham verici benzersiz alt tonlar sunmak için iki zıt tonu bir araya getirmekte, oyun düzenini ve döşeme düzenlerine ilgi katmaktadır. Dokuma tekstillerden esinlenilen, tamamlanmış bir renk içerisine gizlenmiş çizgilere sahiptir, bu da kendinizi uzayda yürüyormuş hissi verir.

Desso Fields: El dokuması halısı izlenimi veren bir karo halıdır. Genişletilmiş ve düzensiz ilmikleri ile, herhangi bir alanı sıcak ve davetkar hale getirecek, son derece dokunsal bir zemin oluşturmaya yardımcı olur. Eşsiz sonuçlar elde etmek için kombine edilebilen 37 farklı tondan oluşan modern bir renk paleti ile tasarımcılar, zengin bir estetik için çeşitli nötr tonları karıştırmayı veya parlak renkleri daha çekici tonlarla eşleştirmeyi seçebilirler.

ID Square: Yere yapıştırmadan döşenebilen bu Lüks Vinil Karosu, sektördeki tasarım ve renklerin en geniş seçeneklerinden birini sergiliyor. Tarkett tasarım stüdyomuz tarafından özel olarak hazırlanmış, şık, yaratıcı projeler yürütmek ve zemine beklenmedik bir tarz getirmek için 50 tasarımın ve 7 formatın hepsi birbirleri ile karıştırılabilir. Ayrıca, iD Square, mükemmel uyum sağlamak ve kesintisiz geçişler sağlamak için benzer kalınlıklar (yükseklik farkı < 2.5mm) ve uygun tasarımlar sayesinde Desso Halıları ile kombinlenebilir.

Önerilen Koleksiyonlar

Hakkında

ERA RF Technologies için firmanın zengin yazılım dünyasından ilham alan modern bir atmosfer yaratıldı.

Tasarımcı / Mimar

Studio 13 Mimarlık

Bina Sahibi

ERA RF Technologies

Segment

Kategoriler